Oppdatert 04.06.2023

Leieperiode

Leieforholdet starter på datoen reservert av leietaker og bekreftet av utleier. Innsjekk er kl. 15.00 med mindre annet er avtalt og bekreftet av utleier. Avtale om utlevering av nøkkel avtales med utleier på forhånd.

Leieforholdet opphører dato satt ved reservasjon og bekreftet av utleier. Utsjekk er kl. 11.00 med mindre annet er avtalt med utleier.

Leieobjekt

Fullt møblert hytte ved Nesset som ligger ved elven Forra i Stjørdal. Hytta har to soverom med to dobbeltsenger på hvert av rommene samt en sovesofa i gangen i andre etasje. Kjøkkenet har innlagt gass til matlaging og kjøleskap. Her finnes det også bestikk, tallerkener, glass, gryter, osv. På badet er det dusj og servant med innlagt vann og gass til oppvarming av vann.

På uteområdet finnes det en bålplass og grill som er fullt disponibelt til deres bruk. Uteområdet er ett populært friluftsområde og blir brukt til ulike sammenkomster. Aktiviteter på området vil begrenses i leieperioden, men unntak kan forekomme. Leietaker vil få beskjed i god tid i forveien.

Oppvarming

Ved til oppvarming er inkludert i leien og dette ligger ved inngangen bak hytta. Skulle det gå tomt for ved kontaktes utleier for etterfylling.

Gass

Hytta har innlagt gass for tilberedelse av mat, oppvarming av vann og til kjøleskap.

Gass er inkludert i leien. Går det tomt for gass kan ny full gassbeholder hentes på gården, alternativ etterfylles på Hegra bensinstasjon rett vest for Hegra sentrum. Beløpet refunderes fra oss mot fremvisning av kvittering for kjøp.

Vann

Hytta har innlagt vann til dusj og håndvask på badet. Vannet kommer fra Nessibekken bak hytta. Ved lengre tørkeperioden kan bekken gå tom. Dersom dette skulle skje under ditt opphold ber vi deg ta kontakt, så ordner vi med alternativ vannkilde.

Strøm

Hytta er forsynt med strøm via solcellepanel. Kapasiteten på dette anlegget avhenger derfor av værforhold og vi kan av den grunn ikke garantere for at det til en hver tid er strøm på hytta. Ved behov for lading av mobiltelefoner eller annen elektronikk kan dette gjøres på gården etter avtale.

Renhold

Hytta rengjøres av leietaker etter bruk.

Mot ett påslag på 500,- kan dette om ønskelig gjøres av oss.

Leies hytten på ukesbasis sammen med laksefiske, er utvask inkludert i prisen. Hytten skal fremdeles forlates i samme stand som ved overtagelse.

Sengeklede

Alle senger er utstyrt med dyner og puter. Laken samt pute- og dynetrekk er ikke inkludert og må medbringes. Dersom det er ønskelig kan utleier stille med laken samt pute- og dynetrekk mot ett tillegg på 150,- per sett. Ett sett inneholder laken, dyne- og putetrekk og håndklær.

Leies hytten på ukesbasis sammen med laksefiske, er sengetøy inkludert i prisen.

Utleiers plikter

  • Utleier plikter seg til å gi leietager tilgang til hytta innenfor de tidsfrister som er oppgitt og bekreftet i reservasjonen.
  • Oppstår det noe feil på anlegg tilknyttet hytta skal utleier kontaktes og som vil gjøre det som kan for å utbedre feilen.
  • Utleier plikter seg til å informere om gjeldene fiskeregler.

Leietakers plikter

  • Behandle hytte med inventar med forsiktighet og omtanke, dette gjelder også gjesters adferd.
  • Tapt/ødelagt inventar erstattes av leietaker.
  • Søppel og tomgods legges i søppelcontainer på anvist plass.
  • Leietagere forplikter seg til holde seg oppdatert på gjeldene fiskeregler.
  • Leietager er selv ansvarlig for eventuelle brudd på disse reglene.
  • Leietager må selv sørge for betaling av bomveg til Dalsnesvegen Veglag. Leies hytten på ukesbasis sammen med laksefiske, er bomvegen inkludert i prisen.

For vilkår for bestilling og avbestilling se øvrige vilkår.