Det er flere muligheter for å få tak i våre produkter. Her har vi forsøkt å liste opp de ulike markeder, REKO-ringer og butikker hvor vi er representert.

Utsalg på gården

På vårt eget utsalg tilbyr vi stort sett alle produktene våre. Vi har åpent hver torsdag, 16-18 samt tilbyr vi “Klikk og hent”. Bestilling for “Klikk og hent” gjøres her: fornesgard.no/honning

Potetrampa ved E14

5 km øst for Stjørdal. Her selges det ferske gårdsegg, kvalitetspotet, grønnsaker, meieriprodukter, pizza, juice, bakst, kaffe, saft, honning, frossenmat, fiskemat, sjokolade, grillmat, julebakst, gaveartikler mm.

Stabburet på Hjelseng

Selvbetjent butikkutsalg i Stabburet på Hjelseng Gård. Lokale produkter og kortreiste råvarer som er bearbeidet av kokkene på Hjelseng.

Sørmo gård

Vi tilbyr ett lite utvalg av våre smakfulle produkter på gården Sørmo som ligger i Markabygda.

Øfsti Søndre

Ett utvalg av våre produkter finner på stabburet hos Øfsti Søndre som er et allsidig gårdsbruk hvor det selges kjøtt, egg og garn fra gården samt andre landlige varer. Her har vi sauer, geiter, kyr, høns, påfugler, hund og katt.

REKO

Vi deltar per i dag på tre rekoringer i Trøndelag.

REKO Stjørdal
REKO Heimdal
REKO Moholt

Hentepunktet Malvik

Hentepunktet Malvik fungerer på samme måte som REKO og har utlevering samme dag som REKO Heimdal og Moholt. På Hentepunktet Malvik leverer vi de fleste av produktene våre.

Melkeruta Hegra

Melkeruta Hegra er et prøveprosjekt som driftes av Kilnes gård. Her er det mulig å bestille en rekke produkter fra Kilnes samt stiller vi med varierende produkter fra oss.

Spar Hegra

Ett lite utvalg av våre produkter finner du på Spar Hegra.