Honningkake

Honningkake er en smakfull kake som er enkel og rask å lage,  står seg lenge i kjøleskapet og blir faktisk bedre og bedre etterhvert. Med denne kaken i hus så da har du alltid en kake klar når du får besøk.

Honningkake

Ingredienser

  • 4 egg
  • 250 g sukker
  • 250 g honning
  • 100 g smør
  • 2 ts kanel
  • 1 ts malt nellik
  • 1 ts pepper
  • 1 ts malt ingefær
  • 1 ts malt muskat
  • 1 ts malt stjerneanis
  • 2 ts bakepulver
  • 250 g hvetemel

Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smeltet smør og honning og bland godt. Bland alt det tørre og rør det forsiktig inn i røra.

Helles i smurt form og stekes på 150 grader i 1 time.

Kaken avkjøles, pakkes i plast/folie og kan gjerne modnes noen dager før servering.

Baking av honningkake