Beste stand under Oi! Trøndersk Matfestival 2019

Under Oi! Trøndersk Matfestivel 2019 ble Fornes gård kåret som Beste stand blant 170 utstillere. Her er juryens begrunnelse:

  • Veldig gjennomført stand med mange detaljer som skaper et solid helhetsinntrykk.
  • Selger og stand skaper opplevelse med bl.a bikube og bier – dette forteller historien om produktet godt
  • Tilrettelagt for barn med bl.a. krakk så de når opp til standen.
  • Liten aktør som har fått til mye
  • Kontaktsøkende og serviceinnstilt
  • Godt produkt

Les mer på Matriket midt: https://www.matriketmidt.no/nyheter/aarets-beste-stand/


Lager Stjørdals første lokale oster

Les hele saken på Stjørdalsnytt.

Gry Fornes og mannen Eirik Yven har lenge vært kjent som honningprodusenter, og investerte nylig én million kroner i nye lokaler i et slyngerom og lager for honningen. Utfordringen var å benytte lokalene de andre åtte-ni månedene av året. Da oppsto tanken om å starte med ysteri.
– Konkurransen er hard og det finnes mange lokale osteprodusenter rundt om, men vi er faktisk de første i Stjørdal som starter med osteproduksjon. Derfor så vi at det var et mulig nedslagsfelt her, sier de.


Oi! Trøndersk Matfestivalen 2018

« 2 av 3 »

Presentasjon av bienes liv for Hegra barnehage


Bigårdskaffe


En første titt etter en lang vinter


Innhøsting av sommerhonning


Kveldsåpent på NRK P1 5. august 2014

NRK Trøndelag var med i bigården under høsting.

2014.07.29 - Kl 18.15

NRK Trøndelag 5. august 2014:
Se de unike bildene av bienes kamp mot humla